Fa'amoemoega o Atina'e o Lamepa o Solar Street i Initia

O le alamanuia mo moli auala a Initia o loʻo i ai se faʻamoemoega faʻatupulaia mataʻina.Faatasi ai ma le taulai a le Malo i le malosi mama ma le tumau, o le manaoga mo moli auala o le la ua faamoemoe e siitia i tausaga o lumanai.E tusa ai ma se lipoti, o le maketi o moli auala a Initia o loʻo faʻamoemoeina e tupu i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) e sili atu i le 30% mai le 2020 i le 2025.

Fa'amoemoega o Atina'e o Lamepa o Solar Street i Initia

O moli auala o le la o se filifiliga taugofie ma le malosi mo le faʻamalamalamaina o auala, auala, ma isi nofoaga faitele.Latou te faalagolago i le malosi o le la e maua ai le malamalama, o lona uiga latou te le manaʻomia le eletise e faʻaoga ai
E fesoasoani lea e fa'aitiitia ai le fa'alagolago i puna eletise masani ma fa'asaoina tau o le malosi.

副本2Atia'e Fa'amoemoe o Lamepa o le Solar Street i Initia2023-4-8-太阳能路灯新闻稿759
Fa'amoemoega o Atina'e o Lamepa o le Solar Street i Initia6

O loʻo taulaʻi le malo o Initia i le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o le malosi o le la i totonu o le atunuʻu e ala i faiga faʻavae ma fuafuaga e pei o le Jawaharlal Nehru National Solar Mission ma le Solar Energy Corporation o Initia.O lenei mea na mafua ai le faʻateleina o tupe faʻafaigaluega i le alamanuia o le la ma le atinaʻeina o tekonolosi fou, o le faʻaogaina o moli auala e sili atu ona taugofie ma mafai ona maua e le toʻatele o tagata. tele vaega o le atunuu.

Fa'amoemoega o Atina'e o Lamepa o le Solar Street i Initia5

O moli auala o le la e maua ai le faʻalagolago ma le le faʻalavelaveina o le moli, e oʻo lava i nofoaga mamao e le lelei le fesoʻotaʻiga o le grid.O le tele o tagata taʻalo faʻapitonuʻu ma faavaomalo o loʻo faʻagaioia i le maketi o moli auala a Initia, e ofoina atu le tele o oloa ma auaunaga e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaoga.Faatasi ai ma le ulufale mai o tagata taaalo fou ma le alualu i luma i tekinolosi, o le maketi e tatau ona sili atu le tauvaga, ave i lalo tau ma faʻamalosia le faʻalauteleina o le vaetamaina. I le faaiuga, o le lumanaʻi o moli auala i Initia e foliga susulu.

Faatasi ai ma le lagolago a le malo, faʻateleina le manaʻoga, ma le alualu i luma faatekinolosi, e mafai ona tatou faʻamoemoe e vaʻai i se faʻatupulaia tele o pisinisi i tausaga a sau.

副本2023Atina'e Fa'amoemoe o Lamepa Alaala i Initia4-4-8-太阳能路灯新闻稿2019
副本2023-4-Atina'e Fa'amoemoega o Lamepa Alaala i Initia38-太阳能路灯新闻稿2021

Taimi meli: Apr-09-2023