O le Matagaluega o Galuega Lautele a Filipaina o lo'o atia'e le Fuafuaga Fa'ata'atia mo Lanterns Solar i luga o Auala a le Atunu'u

I le aso 23 o Fepuari, taimi fa'apitonu'u, na tu'uina atu ai e le Matagaluega o Galuega Lautele a Filipaina (DPWH) le ta'iala atoa o le mamanu mo moli o le la i luga o ala tetele o le atunu'u.

I le Poloaiga a le Matagaluega (DO) Nu. 19 o le 2023, na fa'amaonia ai e le Minisita o Manuel Bonoan le fa'aogaina o moli o le la i totonu o galuega a le malo, sosoo ai ma le tu'uina atu o ata masani o mamanu.

Na ia taʻua i se faʻamatalaga: "I galuega a le malo i le lumanaʻi e faʻaaogaina ai moli auala, matou te faʻamoemoe e faʻaogaina moli auala o le la, ma amanaʻia lona mautu, umi le ola, faigofie o le faʻapipiʻiina, saogalemu, ma e mautinoa lava le malosi, ina ia faia ai. e fetaui lelei mo auala fou ma auala o iai nei."

太阳能灯-5-24734

Na faaopoopo e le Minisita o Galuega a le Malo e faapea o le Poloaiga a le Matagaluega Numera 19 o le a avea ma faasinomaga mo ofisa faaitulagi o le Matagaluega o Galuega Lautele, ofisa faainisinia faaitulagi, vaega o ofisa tuufaatasia o galuega faatino ma faufautua a le Matagaluega o Galuega Lautele i le sauniaina o le mamanu. fuafuaga mo galuega tau auala.

O manaoga fa'apitoa i ta'iala e aofia ai: moli auala e tatau ona toniga, e aunoa ma ni pa'u pogisa po'o ni suiga fa'afuase'i;e mafai ona fa'aosoina maualuga (HPS) po'o moli LED.

E le gata i lea, o le vevela o le lanu e mafai ona fesuisuiai i le va o le paʻepaʻe mafanafana ma le samasama mafanafana, ma faʻasaina le faʻaogaina o ave o le ultraviolet;talafeagai mo le faʻaoga i fafo, o loʻo i ai se tikeri o le puipuiga o le IP65 e tusa ai ma tulaga IEC.

Ae mo auala tetele o le atunu’u, na ta’ua e le Matagaluega o Galuega a le Malo, o le fa’atulagaina o moli e mafai ona tasi, axial, fa’afeagai po’o le fa’ateteleina;'auala lua e mafai ona fa'aogaina fa'amalama ta'itasi, fa'afeagai po'o fa'asetete;ma auala maualuluga e mafai ona fa'aoga ai fa'amalama ta'itasi pe fa'asetete.

O le poloaiga foi e setiina le wattage o moli, maualuga faʻapipiʻi, vaʻa ma pou e tusa ai ma le faʻavasegaina o auala, lautele ma le numera o auala, faʻatatau i felauaiga ma tuʻufaʻatasia vaega auala e manaʻomia ai le maualuga o moli e faʻamautinoa ai le lava o le malamalama i luga o auala e faʻaaogaina ai lima.

太阳能灯-5-242052

Taimi meli: Iuni-06-2023